Termékek és Szolgáltatások

 

 • MR360

 • MR240

 • SMD Szerelés

 • Lézervágás

 • Servo motor

 • Siplace

 • Nordic Rádió Modul

 • SMT Stencil

MR360 Jelfogó

 

Az MR 360 R bármilyen professzionális lézer jelét képes érzékelni 200 m-en belül. Nagy – 25 cm hosszú – érzékelő mezője 360°-ban fogja szintezőműszerek jelét.

Könnyen, 2 db szárnyas anyás szorítóval felerősíthető a gépkezelő által legjobban látható helyre.

 

Az MR 360 R gépvezérlő detektor az alábbi előnyöket kínálja:

-         kétféle pontossági szint beállítása;

-         40 órás üzemidő;

-         nagy, erős fényű irányjelző nyilak mutatják a szinttől való eltérést;

-         a kibillenést ellenőrző funkció mutatja a függőlegestől való eltérést (pl. kotrógép kanálszárán való elhelyezés esetén);

-         memória funkció mutatja az utolsó lézerszintet.

 

Opciós tartozék: MR 360 vezeték nélküli kabinkijelző (képen). Vákuumos felerősítési lehetőség a vezetőfülke üvegére.

 

Átlátszó kijelzője nem zavarja a gépkezelőt.

 

Rádióhullámos kapcsolat a jeladó (MR 360 R) és a kijelző között.

 

 

MR240 Jelfogó

 

Pontos tájékoztatást nyújt minden gépvezérléshez. 240fokos érzékelést biztosít minden rotációs minden forgólézer használatzánál.

Gyors és hatékony segítség a dózer vagy gréder vágóélének vagy kotrógép kanálszárának beállítására bármilyen forgólézer jeléhez.

 

A lézerjelet 240°-ban képes fogni a 150 mm magas érzékelő, ami az utolsó szintet megőrzi a memóriájában, tehát bármikor lehet folytatni a munkát egy szünet után.

 

 

Az MR 240 gépvezérlő detektor az alábbi előnyöket kínálja:

-         Különlegesen erős mágneses felerősítés a gépre;

-         kétféle pontossági szint beállítása;

-         nagy, erős fényű LED-ek mutatják a mutatják a szinttől való eltérést;

SMT – SMD és THT szerelés

THT szerelés

A furatszerelési technológiánál (THT – Through Hole Technology) az alkatrészek kivezetéseit (melyek lehetnek merev vagy hajlékonyak) a szerelendőnyomtatott áramkör alkatrészoldalán a furatokba helyezzük, majd a panel másik oldalán (a forrasztási oldalon) az alkatrészek kivezetéseit leforrasztjuk. Ezt a forrasztást hullámforrasztó segítségével végezzük el. A furatszerelési technológia hátránya, hogy a szerelpanel mindkét oldalát felhasználja az alkatrész.

 

SMT – SMD szerelés

A felületszerelési technológiánál (SMT – Surface Mount Technology) az alkatrészek kivezetéseit nem furatokba helyezzük, hanem rögzítjük a panelen lévő megfelelő csatlakozási pontba, így az alkatrészek elektromos kivezetői közvetlenül kapcsolatba kerülnek a panelen kialakított kontaktus felületekkel, az úgynevezett pad-ekkel.

 

A felületszerelési technológia előnyei:

 • Nincs szükség furatozásra a nyomtatott áramkörön

 • A gyártás folyamatai olcsóbbak és jobban automatizálhatóak

 • Kisebb az alkatrészek helyigény, így praktikusabb

A felületszerelési technológia változatai:

 • Tiszta felületi szerelés – kizárólag SMD alkatrészek felhasználásával szerelünk
  – Egyoldalas felületszerelés (REFLOW)
  – Kétoldalas felületszerelés (Dupla REFLOW)

 • Vegyes szerelés – SMD és hagyományos (furaton át szerelt) alkatrészeket is szerelünk
  – Egyik oldalon SMD, a másikon huzalkivezetéses alkatrészek (RAD-CP)
  – Vegyes felületszerelt oldal esetén (REFLOW-RAD-CP)

   

SMD beültetést vállalunk mind kézzel, mind géppel ólmos és ólommentes kivitelben egyaránt.
Igény esetén a passzív SMD alkatrészeket választékunkból saját raktárról, vagy esetleg, előzetes megbeszélés alapján, megfelelő darabszám rendelése esetén egyedi beszerzésből tudjuk biztosítani.

 

A nyomtatott áramkörű panel smd szereléséhez a pozíciószámos ültetési rajzon és pozíciószámos anyaglistán kívül az automata gép programozásához szükség van a számítógépes NYÁK tervező rendszer által generált gerber filera, valamint az SMD oldali forraszgátló maszk adatait tartalmazó filera.

 

Amennyiben a panel montírozott kivitelben kerül legyártásra, ezt az állományt kérjük. (a NYÁK gyártójától) Ezen file-ok alapján tervezzük és gyártatjuk a pasztamaszkot .

További a szolgáltatással kapcsolatos kérdéseit várjuk az itt található elérhetőségeink bármelyikén!

 

Egyedi gyártás, lézergravírozás, lézervágás

 

Gyártóként vállaljuk fa, rétegelt lemez, papír, karton, bőr, textil, gumi, egyéb műanyag és egyedi tervezésű plexitárgyak, termékek kivitelezését, akár nagy szériában is, de egydarabos megrendeléseket is teljesítünk.

 

A lézervágás a legbonyolultabb formák elkészítését is lehetővé teszi. A vágás pontossága és gyorsasága biztosítja a nagy darabszámú sorozatgyártások gyors, pontos kivitelezését.

 

Az általunk használ lézervágó-lézergravírozó gép hasznos felülete 1600x1000mm (63.0 "x 39.4") illetve teljesítménye 100w. A lézervágásra a munka ismeretében adunk ajánlatot. A szolgáltatással kapcsolatos kérdéseit várjuk az itt található elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Servo motor lineáris érzékelővel

 

 

Siplace SMT PICK AND PLACE

 

Nordic 2.4 GHz Rádió module and controller package

 

Nordic NRF2401

Az NRF2401 hitelesített rádiófrekvenciás (RF) adó-vevő modulok a 2.4 GHz-es, licenc nélkül használható, rövid hatótávolságú ISM sávban dolgozik az IEEE 802.15.4TM specifikációnak megfelelően.Az NRF2401 adó-vevő modulok felületszerelhető, és a 8, 16 ill. 32 bites PIC mikrovezérlők százaival képes együttmüködni. Számos vezetéknélküli hálózatot igénylő alkalmazáshoz ideális választás.

Tulajdonságok:

- A kimeneti csatorna kiválasztása és protokoll beállítások végezhetők el rendkívül alacsony fogyasztás, az SPI interfészen
- Alacsony működési feszültség: 1.9-3.6V
- 125 csatorna, többpontos kommunikáció és frekvencia hopping
- Alacsony fogyasztás
- Belső FIFO kompatibilis, különböző mikroprocesszorokkal

Alkalmazások
• Vezeték nélküli PC perifériák
• Egér, billentyűzet
• VoIP headset
• RF távirányító
• Otthoni és kereskedelmi automatizálás
• Aktív RFID
• Játékok

NRF2401

A Nordic rádiót vezérlő mikrokontroller

A rádiót vezérlő mikrokontroller egy PIC16F628A típúsú ic. A rádió modul és a PC program között bonyolítja le az adatforgalmat. A programban beállított értékeket (RX, TX, Csatornák száma, sebesség stb.) a rádió nem tudja megjegyezni ezért célszerű használni a mikrokontrolleres vezérlőt.

 

A kommunikációs modul

A PC és a processzor közötti kommunikáció ezen a modulon keresztül történik USB segítségével. A LEDek az adatforgalmat jelzik a felhasználó számára. A modul nem csak a Nordic rádióval képes kommunikálni hanem szinte bármivel, mivel a kommunikáció soros vonalon történik ezért az összes ehhez szükséges adatvonalat elérhetővé tettük.

Program

 

A modulok összeállítva

 

A termékkel kapcsolatos kérdéseit várjuk az itt található elérhetőségeink bármelyikén!


SMT Stencil

LPKF lézeres stencilvágó CNC berendezéssel végezzük a munkát, ami kiváló minőségű lézervágott pasztamaszkok legyártását teszi lehetővé. A Complex Electronics a legmodernebb stenciltechnológiával rendelkező élvonalbeli vállalat. Cégünk az iparág egyik vezető vállalata, amely minőségi lézervágott sablonokat szállít a Surface Mount Technology (SMT) iparág számára. Kivételes minőséget, szállítást és szolgáltatást kínálva büszkén kivívtuk sok ügyfelünk tiszteletét Rozsdamentes acélstencilek pontos és gyors lézeres vágása Kiváló minőség mellett versenyképes ár Akár aznapi szállítással Elektropolírozás Nano Coating LPKF ZelFlex stencil DEK Stencil Egyedi méretű keret nélküli stencil Alumínium keretes feszített stencil Mikro mechanikai alkatrészek gyártása